I nesten all posemat er det gjærekstrakt, noe som betyr jeg må lage alt fra bunnen. Nå som jeg har gjort det en stund, så har jeg ikke mye lyst til å gå tilbake til posemat og all ulumskheter de inneholder..
Idag ble det taco i form med nacho's. Namnam.. ;-)
Her er oppskriften:
Bruner 400 g karbonaddeig
Tilsetter disse krydderne som gir tacosmak:
salt
cayennepepper (trenger ikke mer enn tuppen av t-skjea)
cumin
paprikakrydder
hvitløkskrydder
Smaken er jo forskjellig, noen vil ha det sterkere enn andre. Da er det bare å krydre til man blir fornøyd med smaken.
Jeg bruker havsalt kjøpt på helsekost, for det er sunnere enn det man kjøper på dagligvareforetningen. Og det smaker bedre. :-) |
Tilsetter 1,5 dl vann og lar det putre i 5-10 minutt.
Så har jeg kjøttet over i en ildfast form, dytter nachoene litt ned i kjøttet og har ost på toppen. Lar det stå i ovnen i 225 grader til osten har smeltet (ca 15 min).
Serverer med salat, rømme, tacosaus (Santa Maria sin inneholder ihvertfall ikke så mye rart) og nachos's. :-)
Nam nam :-) |
Det smaker som taco du får kjøpt i pose på butikken. Men, det er myyyye bedre for deg. :-)
Enjoy. :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar